În ultimii 5 ani, de când noi stăm în cerc de femei, furia ne-a însoțit mereu ca o prietenă inițial nevăzută și neauzită, de multe ori suprimată sau blamată, apoi înțeleasă, acceptată, exprimată într-un mod benefic atât pentru noi cât și pentru cei din jur, și apoi primită ca un mesager și ca o energie creatoare și constructivă.

Am făcut această călătorie de la furia oarbă la furia sacră în cerc, împreună.

Luna februarie pare a fi adus această emoție în prim plan în România, catalizată de melodia lansată de Erika și apoi amplificată de reacțiile atât de polarizate ale oamenilor.

Poezia "Femeia care urlă" a venit ca răspuns la întrebarea “De ce urlă femeile?”, un mesaj că vedem durerea, suferința și disperarea, că ea e validă și că e prezentă în celulele fiecăreia dintre noi într-un fel sau altul.

După ce ne-a spălat și acest val, a răsărit întrebarea “Și unde mergem de aici? Ce facem odată ce am văzut durerea și am validat furia?”

Așa a apărut intenția de a dedica luna martie unui Forum Social în care să vorbim public și deschis despre ce e furia și ce facem cu ea. Un eveniment ce include atât conversații publice cât și întâlniri în grupuri închise, online și fizic, în care să practicăm împreună un nou mod de relaționare cu furia.


Să ne uităm la furia mamelor,
a copiilor și adolescenților,
la furia generațională,
la furia bărbaților, și mai ales la ce e dincolo de ea.

Să vorbim deschis, femei și bărbați,
Să ne ascultăm
Să ne auzim
Să ne înțelegem unii pe alții.

Și poate, dacă vom simți, la sfârșit să ne luăm în brațe
Și să înțelegem
Că doar împreună putem merge mai departe.

Te invităm alături de noi în perioada 18-31 martie 2024 la Forumul Social “Prin Furie și Dincolo de Ea”.

PRIN FURIE ȘI DINCOLO DE EA ESTE


O INTALNIRE CU FURIA
SUMMIT ȘI INTERVIURI LIVE

În perioada 18-24 martie vom găzdui o serie de interviuri online în care să întoarcem furia pe toate părțile alături de profesioniști din diverse domenii (psihoterapie, psihosomatică, human design, comunicare nonviolentă, constelații familiale, cercuri de femei și de bărbați), care vor împărtăși înțelegerea lor asupra acestei emoții, cât și experiența lor personală despre cum au învățat să integreze furia în viața lor și darurile pe care le-au primit o dată cu această transformare.

Ne vom uita la:
Furia mamelor
Furia adolescenților
Furia în nucleul familial - cuplu, părinți și copii
Furia în școli și cancelarie
Ce e dincolo de furia bărbaților?
Ce facem cu furia din corp?
Furia transgenerațională
Furia și sexualitatea
Furia și spiritualitatea
Dinamica de victimă și abuzator, începând cu abuzatorul interior
Nevoile neîmplinite care alimenteaza furia
Cercul furie - vina- rusine
Călătoria de la Furie Oarbă la Furie Sacră

Înscrie-te aici pentru a primi informații specifice despre toate aceste evenimente și a te asigura că nu ratezi nimic din această săptămână atât de bogată!

O CALATORIE PRIN FURIE SI DINCOLO DE EA
ATELIERE PRACTICE ȘI CERCURI

Furia este una dintre cele mai intense trăiri din viața noastră și totodată unul dintre cei mai importanți mesageri ai ființei noastre.
Tu ce relație ai cu ea? Îți este furia prieten sau dușman? Cum o trăiești? Stii ce mesaje îți aduce? Știi să o abordezi într-un mod construciv mai degrabă decât distructiv?
Te invităm într-o călătorie pe tărâmul roșu al furiei sacre, pentru a explora această trăire în cele mai adânci străfunduri. A observa și înțelege furia, a te împrieteni cu ea, a pătrunde în straturile ei cele mai misterioase, a explora toate valențele ei, a alchimiza trăirile, a învăța să conții momentele de furie ale tale și ale celor din jur.
O varietate mare de oportunități de a explora și alchimiza furia prin sesiuni în cerc închis, în grupuri mici, în care practicăm toate acestea prin diverse modalități terapeutice sau artistice.

Playfight
Neurografică
Constelații sistemice
Comunicare Non Violentă
Dans
Teatru Forum
Open Mic
Ateliere de scris
Pictură
Modelaj în lut
Respirație
Yoga
Cercuri de femei, de bărbați și mixte

Înscrie-te aici pentru a primi informații specifice despre toate aceste evenimente.

Cum ne poți susține?

Simti că ce ai primit e valoros si vrei să dai mai departe?